Klantenservice

Veelgestelde vragen bij Exclusive Beauty

Klantenservice openingstijden

De klantenservice is van dinsdag t/m vrijdag van 9:30-17:30 uur bereikbaar op +31 20 751 9873
of per e-mail webshop@exclusivebeauty.nl (met uitzondering van feestdagen).

Salon & Trainingen

Openingstijden

De salon en academie aan het Buikslotermeerplein 134 in Amsterdam is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9:00-18:00 uur en zaterdag van 9:00-17:00 uur. (Maandag alleen op afspraak of bij training)

Contact

De salon is binnen de openingstijden bereikbaar via WhatsApp/telefoon op 06-41030001
of 020-7519873 en per e-mail aan info@exclusivebeauty.nl.

Afspraak maken

Boek jouw afspraak snel en eenvoudig online via onze website of neem contact met ons op via WhatsApp/telefoon op 06-41030001 of 020-7519873 en per e-mail aan
info@exclusivebeauty.nl

Klantenservice

Wij doen er alles aan om je zo goed als mogelijk van dienst te zijn. Mocht je onverhoopt toch een klacht hebben over onze producten of diensten, dan spijt dat ons. Stuur onze klantenservice een email op info@exclusivebeauty.nl en vermeld jouw naam, bestel/factuurnummer en jouw klacht. Wij lossen je klacht zo snel en zo goed als mogelijk op.

Welke behandelingen bieden jullie aan?

Onze behandelingen zijn te vinden op de website of boven op de website onder het menu ‘behandelingen’. Neem voor meer informatie of in geval van vragen over onze behandelingen contact met ons op via WhatsApp/telefoon op 06-41030001 of 020-7519873 en per e-mail aan info@exclusivebeauty.nl

Welke trainingen bieden jullie aan?

Onze wimper en wenkbrauw trainingen zijn te vinden op de website of boven op de website onder het menu ‘trainingen’. Neem voor meer informatie of in geval van vragen over onze trainingen contact met ons op via WhatsApp/telefoon op 06-41030001 of 020-7519873 en per e-mail aan info@exclusivebeauty.nl.

Waarom kiezen voor een training bij Exclusive Beauty?

 • SBB Erkend Leerbedrijf
 • GGD goedgekeurd
 • Ruim 2500 cursisten gingen je voor
 • Officieel certificaat
 • In 2019 verkozen tot beste wimpersalon van Amsterdam
 • Je wordt getraind door Award winnende stylistes met jarenlange werkervaring
 • Persoonlijke aandacht en begeleiding staan voorop! Max 2-3 cursisten
 • Theorie én praktijk op live model
 • Kwaliteitswaarborg, na de opleidingsdag ben je welkom om terug te komen en praktische tips te ontvangen

Wimperextensions: Wat is het verschil tussen One by One en Russian Volume?

Bij One by One plaatsen wij één wimperextension op één natuurlijke/eigen wimper. Bij Russian Volume plaatsen wij een handgemaakte waaier (fan) van meerdere wimperextensions op één natuurlijke/eigen wimper. Zie onze resultaten hier. Wil je meer advies over onze wimper behandelingen neem dan gerust contact met ons op via WhatsApp/telefoon op 06-41030001 of 020-7519873 en per e-mail aan info@exclusivebeauty.nl

Wat is een Lash Lift?

Lash Lift is een behandeling om de natuurlijke wimpers te liften en krullen. Door middel van siliconen pads worden de natuurlijke wimperharen op een veilige manier gelift, waardoor de behandeling niet schadelijk is voor de natuurlijke wimpers en je wel 6 tot 9 weken lang plezier hebt van mooie, gekrulde wimpers. Zie onze website voor meer informatie of bekijk onze resultaten hier. Wil je meer advies over onze wimper behandelingen neem dan gerust contact met ons op via WhatsApp/telefoon op 06-41030001 of 020-7519873 en per e-mail aan info@exclusivebeauty.nl

Wat is Brow Styling?

Bij Brow Styling benadrukken we jouw natural beauty met wenkbrauwen die perfect bij je gezicht passen. Dit bereiken we doormiddel van epileren, threading of waxen en om het af te stylen kunnen de wenkbrauwen geverfd worden. Zie onze website voor meer informatie of bekijk onze resultaten hier. Wil je meer advies over onze Brow Styling behandelingen neem dan gerust contact met ons op via WhatsApp/telefoon op 06-41030001 of 020-7519873 en per e-mail aan info@exclusivebeauty.nl.

Wat is een Brow Lift?

Brow Lift of soms ook wel Brow Lamination genoemd is een unieke behandeling waarbij jouw eigen wenkbrauwharen in een bepaalde richting en vorm gezet worden die jij mooi vindt. Hierdoor lijken jouw wenkbrauwen meteen veel voller en geeft het je exclusief gevormde en strakke wenkbrauwen! Brow Lift blijft zo’n 6-8 weken zitten en de behandeling duurt slecht 45-60 minuten, inclusief shapen/waxen en verven. Zie onze website voor meer informatie of bekijk onze resultaten hier. Wil je meer advies over onze wimper behandelingen neem dan gerust contact met ons op via WhatsApp/telefoon op 06-41030001 of 020-7519873 en per e-mail aan info@exclusivebeauty.nl

Wat is Henna Brows?

Bij de Henna Brows behandeling worden de wenkbrauwen in model gebracht, gewaxt en als finishing touch ingekleurd met Henna. Henna is een milde en effectieve manier om wenkbrauwen te verven. Het grote voordeel van Henna is dat je hiermee niet alleen de wenkbrauwhaartjes, maar ook de huid verft. Daardoor lijken je wenkbrauwen nog voller. De Henna blijft 5-10 dagen op de huid (afhankelijk van het huidtype) en wel 6-8 weken zichtbaar op de haartjes. Zie onze website voor meer informatie of bekijk onze resultaten hier. Wil je meer advies over onze wimper behandelingen neem dan gerust contact met ons op via WhatsApp/telefoon op 06-41030001 of 020-7519873 en per e-mail aan info@exclusivebeauty.nl.

Wat is Powder Brows (PMU)?

Powder Brows is dé nieuwste trend op het gebied van semi permanente make-up voor de wenkbrauwen. Bij deze techniek wordt op een subtiele manier met een machine en een fijn naaldje een mooi natuurlijk poedereffect gecreëerd en tegelijkertijd worden de wenkbrauwen mooi ingekleurd. Zie onze website voor meer informatie of bekijk onze resultaten hier. Wil je meer advies over onze PMU behandelingen neem dan gerust contact met ons op via WhatsApp/telefoon op 06-41030001 of 020-7519873 en per e-mail aan info@exclusivebeauty.nl.

Wat is Lip Blush of Full Lips (PMU)?

Lip Blush of Full Lips is dé nieuwste trend op het gebied van (semi) permanente make-up voor de lippen. Bij deze techniek wordt op verfijnde wijze pigment op de lippen aangebracht met een PMU machine welke is voorzien van ultrafijne naaldjes. Met als resultaat: prachtige lippen met een mooie kleur op ieder moment van de dag. Ook kunnen wij dunne of smalle lippen optisch voller later lijken of een mooie vorm geven aan asymmetrische lippen. Zie onze website voor meer informatie of bekijk onze resultaten hier. Wil je meer advies over onze PMU behandelingen neem dan gerust contact met ons op via WhatsApp/telefoon op 06-41030001 of 020-7519873 en per e-mail aan info@exclusivebeauty.nl

Wat is Tanden Bleken?

Veilig en pijnloos tanden bleken voor hem en voor haar. Het resultaat is direct na de behandeling zichtbaar. Het resultaat varieert per persoon en kan tot wel 6 tinten lichter zijn dan de kleur van de tanden vóór de behandeling. De behandeling is volledig pijnloos, niet schadelijk voor het gebit en duurt slechts één uur. Zie onze website voor meer informatie of bekijk onze resultaten hier. Wil je meer advies over onze tanden bleken behandeling neem dan gerust contact met ons op via WhatsApp/telefoon op 06-41030001 of 020-7519873 en per e-mail aan info@exclusivebeauty.nl.

Webshop

Levertijd en Track & Trace

Wij doen er alles aan om jouw bestelling zo goed en zo snel mogelijk bij je te bezorgen. Als we jouw bestelling hebben overgedragen aan PostNL, ontvang je een verzendbevestiging per e-mail met daarin een Track & Trace-link. Zo kun je makkelijk de bezorging van je bestelling volgen.
Heb je géén e-mail ontvangen, log in op de website en vind de verzonden bestelling informatie in jouw account.

Verzendkosten

Bestellingen boven €50 worden binnen Nederland gratis verzonden, voor bestellingen onder €50 zijn de verzendkosten €6,95. Voor België worden bestellingen boven €100 gratis verzonden, voor bestellingen onder de €100 zijn de verzendkosten €9,95.

Afhalen

Afhalen is mogelijk, de winkel aan het Buikslotermeerplein 134 1025 EX Amsterdam is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9:00-18:00 uur en zaterdag van 9:00-17:00 uur.

Retourneren

Wil je onverhoopt een product retourneren? Stuur onze klantenservice binnen 10 werkdagen een email op webshop@exclusivebeauty.nl en vermeld jouw naam, het bestel/factuurnummer en jouw reden van retourneren. Wij behandelen jouw retournering zo snel en zo goed als conform onze Algemene Voorwaarden.

Let op! Gebruikte, geopende of beschadigde producten kunnen niet worden geretourneerd.

Klachten

Wij doen er alles aan om je zo goed als mogelijk van dienst te zijn. Mocht je onverhoopt toch een klacht hebben over onze producten of diensten, dan spijt dat ons. Stuur onze klantenservice een email op webshop@exclusivebeauty.nl en vermeld jouw naam, bestel/factuurnummer en jouw klacht. Wij lossen je klacht zo snel en zo goed als mogelijk op.

Beauty since 2013

Hi Beauty!

Ik ben Carmella, in 2013 ben ik begonnen als wimperstyliste aan huis. Destijds bekend als Exclusive Lashes in Amsterdam Zuidoost.

Vanwege de grote vraag naar behandelingen én trainingen besloot ik in het voorjaar van 2016 om de salon te verhuizen naar het Winkelcentrum Boven ‘t Y in Amsterdam Noord. Sindsdien heb ik met mijn team van stylisten én trainers flink aan de weg getimmerd.

In de afgelopen jaren hebben wij meerdere prijzen gewonnen op internationale wedstrijden en hebben wij meer dan 2500 cursisten opgeleid op het gebied van wimpers en wenkbrauwen. In 2019 zijn wij uitgeroepen tot beste wimpersalon van Amsterdam. Ook heb ik meerdere internationale prijswinnaars getraind en was ik jurylid bij verschillende nationale en internationale wedstrijden.

Omdat wij inmiddels meer doen dan alleen wimpers gaan wij vanaf 1 september 2021 verder onder de gloednieuwe naam:

EXCLUSIVE BEAUTY – Lashes & Brows Amsterdam.

Exclusive Beauty is een uniek Allround Beauty concept waar je terecht kan voor Wimperextensions, Wenkbrauwstyling, Lash Lift, Henna Brows, Powder Brows (PMU), Tanden Bleken en Spraytan.

Voor aanvullende Beauty behandelingen kan je terecht bij onze in-house ZZP’ers:

 • Schoonheidsbehandelingen (Divino Beauty)
 • Bindweefselmassage/cupping (BodyTemple)
 • BIAB nagels (Krissies Beauty Bar)

Ten slotte geven wij de volgende Trainingen:

 • One by One
 • Russian Volume
 • Lash Lift
 • Browstyling
 • Brow Lift/Lamination
 • Combi training Browstyling + Henna

Wij zijn een SBB Erkend Leerbedrijf en in het bezit van een GGD vergunning, hierdoor werken wij volgens de GGD hygiënerichtlijnen én Europese normen.

Wij hopen je snel te ontvangen in de salon!

Liefs,

Carmella

More ABout us

F.A.Q.

Here goes your title

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Here goes your title

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Allround Beauty Concept

Exclusive Beauty is een uniek Allround Beauty concept in Amsterdam Noord waar je terecht kan voor Wimperextensions, Wenkbrauwstyling, Lash Lift, Henna Brows, Powder Brows (PMU), Tanden Bleken en Spraytan.

MEER OVER ONS

Welkom bij de beautysalon van Amsterdam; Exclusive Beauty.

Al jaren voeren wij een grote hoeveelheid behandelingen en trainingen uit. In 2019 leidde dit tot het winnen van de prijs ‘Beste wimpersalon van Amsterdam’. Sindsdien is het aantal soorten behandelingen alleen maar toegenomen. In plaats van alleen als wimpersalon bekend te staan, zijn we nu een allround beautysalon in Amsterdam.

Ben je dus op zoek naar een behandeling voor je wimpers, wenkbrauwen, tanden en/of huid? Dan ben je momenteel helemaal aan het juiste adres. Bekijk nu welke behandelingen we aanbieden en kom al snel een keer langs bij de beautysalon in Amsterdam!

THE PRODUCTS WE USE

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don’t look even slightly believable.

These guys are the best when it comes to style and have great attention to detail. 

Issac Newton
MODEL, FRANCE

They made me look like a queen at my wedding. Thank you for the wonderful job.

Diana Prince
designer, london

WHAT’S NEW

We offer a wide range of salon and spa services to men and women. Checkout our gallery and pricing below.

What are you waiting for?

They made me look like a queen at my wedding. Thank you for the wonderful job.

GET AN APPOINTMENT

Beauty since 2013

Hi Beauty!

Ik ben Carmella, in 2013 ben ik begonnen als wimperstyliste aan huis. Destijds bekend als Exclusive Lashes in Amsterdam Zuidoost.

Vanwege de grote vraag naar behandelingen én trainingen besloot ik in het voorjaar van 2016 om de salon te verhuizen naar het Winkelcentrum Boven ‘t Y in Amsterdam Noord. Sindsdien heb ik met mijn team van stylisten én trainers flink aan de weg getimmerd.

In de afgelopen jaren hebben wij meerdere prijzen gewonnen op internationale wedstrijden en hebben wij meer dan 2500 cursisten opgeleid op het gebied van wimpers en wenkbrauwen. In 2019 zijn wij uitgeroepen tot beste wimpersalon van Amsterdam. Ook heb ik meerdere internationale prijswinnaars getraind en was ik jurylid bij verschillende nationale en internationale wedstrijden.

Omdat wij inmiddels meer doen dan alleen wimpers gaan wij vanaf 1 september 2021 verder onder de gloednieuwe naam:

EXCLUSIVE BEAUTY – Lashes & Brows Amsterdam.

Exclusive Beauty is een uniek Allround Beauty concept waar je terecht kan voor Wimperextensions, Wenkbrauwstyling, Lash Lift, Henna Brows, Powder Brows (PMU), Tanden Bleken en Spraytan.

Voor aanvullende Beauty behandelingen kan je terecht bij onze in-house ZZP’ers:

 • Schoonheidsbehandelingen (Divino Beauty)
 • Bindweefselmassage/cupping (BodyTemple)
 • BIAB nagels (Krissies Beauty Bar)

Ten slotte geven wij de volgende Trainingen:

 • One by One
 • Russian Volume
 • Lash Lift
 • Browstyling
 • Brow Lift/Lamination
 • Combi training Browstyling + Henna

Wij zijn een SBB Erkend Leerbedrijf en in het bezit van een GGD vergunning, hierdoor werken wij volgens de GGD hygiënerichtlijnen én Europese normen.

Wij hopen je snel te ontvangen in de salon!

Liefs,

Carmella

More ABout us
Swami
Swami

Designer

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque.

About Exclusive Beauty

Exclusive Beauty is een uniek Allround Beauty concept waar je terecht kan voor Wimperextensions, Wenkbrauwstyling, Lash Lift, Henna Brows, Powder Brows (PMU), Tanden Bleken en Spraytan.

Voor aanvullende Beauty behandelingen kan je terecht bij onze in-house ZZP’ers:

 • Schoonheidsbehandelingen (Divino Beauty)
 • Bindweefselmassage/cupping (BodyTemple)
 • BIAB nagels (Krissies Beauty Bar)

Wij hopen je snel te ontvangen in de salon!

Liefs,
Carmella

Contact

Neem contact met ons op en boek je afspraak online of via WhatsApp. 

Telefoon

+31 20 751 9873

Whatsapp

+31 641030001

Adres
Buikslotermeerplein 134, 1025 EX Amsterdam, Nederland
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google