Cryolipolyse

AFSPRAAK MAKEN

Cryolipolyse behandeling

We offer a wide range of salon services to men and women. Checkout our gallery and pricing below.

Cryolipolyse, beter bekend als vet bevriezen, is een behandeling waarbij (overtollig) vet wordt bevroren en verwijderd. Het vetweefsel wordt op veilige en pijnloze wijze tot -9 graden Celsius gekoeld doormiddel van de non-invasieve behandelkop van de Body Wizard Duo 360°.

In tegenstelling tot andere apparatuur heeft de Body Wizard Duo de allernieuwste 360° graden koelende behandelkoppen van Nederland.Deze speciale behandelkoppen bevriezen 100% van het vetweefsel dat vacuüm wordt gezogen, andere apparaten bevriezen slechts 20% van het vacuüm gezogen vetweefsel.

Hierdoor is het mogelijk om nog sneller van plaatselijk vet af te komen, zoals love handles, rugvet, dijen, onderkin etc. Geen naalden, geen speciaal dieet, geen liposuctie operatie en bovenal geen hersteltijd! 

Door het vet te bevriezen, vernietigen de vetcellen. Deze worden vervolgens op natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd, eenmaal afgevoerde vetcellen komen niet meer terug. Het resultaat is zichtbaar binnen 3 tot 5 weken; je bent slanker, je kleding past beter, je zit letterlijk beter in je vel! 

Afspraak maken

Door de 4 apart in te stellen behandelkoppen kunnen er 4 afzonderlijke plaatsingen/lichaamszones tegelijk worden behandeld. Hierdoor is de Body-Wizard Duo 360° uitermate geschikt voor het tegelijk behandelen van meerdere plaatsingen/lichaamszones én duo behandelingen in slechts 45 minuten. Een unieke behandeling met betoverende resultaten!

If you can squeeze it… You can freeze it

Gemiddeld geeft elke Body-Wizard Duo 360° cryolipolyse behandeling een vetreductie van 20%-40% in de behandelde gebieden. Over het algemeen zijn klanten na een volledige kuur van 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat.

Tussen deze opeenvolgende behandelingen ligt een periode van gemiddeld 8 tot 12 weken. Bij gebruik van de kinkop op het gelaat ligt een periode van 6-8 weken tussen de behandelingen. De resultaten zullen na een periode van twee tot drie maanden zichtbaar zijn.

Waarom kiezen voor vet bevriezen?

√ Verlies vet in slechts 45 minuten
√ Vries overtollig vet permanent weg
√ Vet bevriezen zonder operatie of hersteltijd
√ Geen naalden, geen liposuctie operatie maar pijnloos
√ CE & FDA gecertificeerd
√ Body-Wizard Duo 360°, meest geavanceerde Peltier koeltechniek
√ Wetenschappelijk bewezen technologie (Harvard Medical School)

Prijzen

Cryolipolyse kennismakingsactie!

Exclusieve kennismakingsactie nu voor slechts €98,-
i.p.v. € 175 per plaatsing

€98,00

Cryolipolyse intake

Boek een gratis intake voor een persoonlijk advies

GRATIS

Veelgestelde vragen over Cryolipolyse

Geïnteresseerd in een cryolipolyse (vet bevriezen) behandeling in Amsterdam? Dan zit je bij Exclusive Beauty helemaal goed. Wij kunnen ons goed voorstellen dat je nog vragen hebt over de behandeling, bekijk hieronder of je vraag ertussen zit of neem contact met ons op via WhatsApp  +31 641030001

Wat is cryolipolyse?

Cryolipolyse is dé droommethode wat betreft het bevriezen en verwijderen van vet. Cryolipolyse is een manier om plaatselijk vetcellen te vernietigen door middel van bevriezing. De vernietigde vetcellen verlaten het lichaam op natuurlijke wijze. Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en bovenal geen hersteltijd! Deze techniek met afwisselende koude- en warmtetherapie, maakt het mogelijk vet permanent te verwijderen zonder weefsel te beschadigen. Door het verminderen van het aantal vetcellen is het resultaat een zichtbaar slanker lijf.

Het proces:

Proces Cryolipolyse Exclusive Beauty

Door middel van het initieel verwarmen van de huid wordt het vet als het ware losgeweekt. Hierdoor kan er tijdens het koelingsproces meer vet worden behandeld doordat er een grotere opname door middel van een krachtig 360° graden vacuüm mogelijk is van huid met vetcellen. Omdat de Body- Wizard Duo 360° cryolipolyse behandeling een non- invasieve behandeling is kunnen direct na de cryolipolyse behandeling de dagelijkse activiteiten weer opgepakt worden zoals werk en sport.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

De Body- Wizard Duo 360° cryolipolyse behandeling is voor nagenoeg iedereen geschikt. Zelfs voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen, is deze cryolipolyse behandeling geschikt. De cryolipolyse behandeling is dus niet bedoeld om af te vallen, maar om het vet van het lichaam te verminderen, waardoor alles wat strakker wordt. Voor overgewicht of een BMI hoger dan 32 is dit echter niet de juiste behandeling.

Hoeveel cryolipolyse behandelingen zijn er nodig?

Zolang er op de te behandelen plek voelbaar vet aanwezig is, is een behandeling mogelijk. Over het algemeen is men na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Tussen deze opeenvolgende behandelingen ligt een periode van gemiddeld 6-8 weken.

Het is per persoon verschillend hoeveel cryolipolyse behandelingen er nodig zijn. Het hangt natuurlijk af van uw lichaam en uw vetpercentage, en dat is per persoon verschillend. Daarom is er altijd een intake nodig voordat men een behandeling kan ondergaan. Er zal gekeken worden naar het volume van het te behandelen lichaamsdeel. Tijdens de behandeling kunt u rustig liggen en relaxen, op uw telefoon (tv) kijken, muziek luisteren of een spelletje spelen. Het is maar net wat u zelf fijn vindt tijdens de behandeling. Na de behandeling kunt u gewoon uw dagelijkse bezigheden weer oppakken.

De voordelen van de MedCos Cryolipolyse behandeling

 • Cryolipolyse is een pijnloze manier van vet verwijderen er zijn geen operaties nodig;
 • De MedCos Body Wizard Duo 360° behandeling is geheel pijnloos;
 • Het resultaat wordt al na een aantal behandelingen zichtbaar;
 • Op een gezonde en natuurlijke wijze afscheid nemen van vetcellen;
 • Afslanken waar u maar wilt;
 • Het is wetenschappelijk bewezen effectief!

Alle voordelen van vet bevriezen bij Exclusive Beauty in Amsterdam

 • Geen operatieve ingreep, dus ook geen herstelperiode;
 • Er worden geen naalden gebruikt;
 • Er hoeft geen apart dieet gevolgd te worden;
 • De 360° behandelkoppen bevriezen 100% van het vacuüm gezogen vetweefsel;
 • Met een kuur van drie behandelingen wordt al een fantastisch zichtbaar resultaat geleverd;
 • Er kunnen 4 plaatsingen tegelijk uitgevoerd worden waardoor duo behandelingen mogelijk zijn;
 • Door het doelgericht verwarmen en koelen wordt het vet optimaal geraakt;
 • De behandeling is medisch verantwoord en wetenschappelijk onderbouwd;
 • En het allerbelangrijkste: het vet blijft weg!

Hoe voelt het vet bevriezen?

Tijdens de cryolipolyse behandeling wordt een Natural Silk Antifreeze Mask op het te behandelen gebied geplaatst, waarna de huid met een Body- Wizard Duo 360° behandelkop vacuüm wordt gezogen. Tijdens de cryolipolyse behandeling kan men een trekkend gevoel ervaren. Het doelgebied wordt daarna gericht gekoeld, dit zal in het begin erg koud aanvoelen maar dit zal binnen de eerste tien minuten van de cryolipolyse behandeling verdwijnen en overgaan in een gevoelloosheid. Veel mensen gaan tijdens de sessie een boek lezen of internetten.

Wanneer zijn de resultaten zichtbaar?

Al drie tot vijf weken na de cryolipolyse behandeling zijn de eerste resultaten zichtbaar en na twee maanden zal een significant verschil te constateren zijn. Het lichaam blijft nog vier tot zes maanden na de cryolipolyse behandeling doorgaan met het afvoeren van de afgebroken/vernietigde vetcellen.

Hoe kan het resultaat verhoogd worden?

 • Gebruik het Slimming serum thuis, deze heeft een vetafbrekende werking.
 • Gewichtstoename zal het resultaat van de cryolipolyse behandeling nadelig beïnvloeden. Het volgen van een gezond dieet en regelmatig sporten zal een positief effect op de behandeling hebben.
 • De Body- Wizard Duo 360° cryolipolyse behandeling verwijderd de vetcellen van het behandelde gebied. Als u meer calorieën tot u neemt dan u verbruikt en daarnaast weinig tot geen beweging heeft zullen de extra calorieën die u tot zich neemt weer worden omgezet in vetcellen die zich op andere plaatsen op uw lichaam zullen vestigen.
 • Dit is het perfecte moment om uw eet- en beweging gewoontes onder de loep te nemen en hier een positieve wending aan te geven om het resultaat van de cryolipolyse behandeling te optimaliseren.
 • Vermijd het gebruik van ontsteking remmende medicatie zoals ibuprofen, naproxen en celebrex tot 6 weken na de MedCos cryolipolyse behandeling. De reactie van ontstekingsremmers op uw lichaam zal het proces van het verwijderen van dode vetcellen vertragen.

Wat maakt de MedCos Body- Wizard Duo 360° anders dan de Body- Wizard?

Met de nieuwste MedCos Body- Wizard Duo 360° kun je met één behandeling wel vier plaatsingen tegelijk doen. Dus in slechts 45 minuten kan je op vier verschillende plekken een cryolipolyse behandeling ondergaan. Wat ook mogelijk is een duo behandeling, je kan dus samen met je vriend, vriendin of partner samen een cryolipolyse behandeling ondergaan.

vet bevriezen man en vrouw amsterdam exclusive beauty

Waar gaat het vet naartoe tijdens de cryolipolyse?

Zodra de behandelde vetcellen zijn gekristalliseerd (bevroren) voert het lichaam de dode vetcellen op een natuurlijke manier af. Behandelde vetcellen verdwijnen en komen niet meer terug.

vet vries proces Exclusive Beauty

Wat te doen na de cryolipolyse behandeling?

De cryolipolyse behandeling is volledig non-invasief, dit betekent dat direct na de behandeling weer alles gedaan kan worden. Sommige klanten ervaren roodheid, lichte bloeduitstortingen, tintelingen of een gevoelloosheid in het behandelde gebied maar dit is tijdelijk en zal volledig verdwijnen. Na de cryolipolyse behandeling kan men gewoon weer doorgaan met de dagelijkse activiteiten.

Wat zijn absolute contra-indicaties voor een cryolipolyse behandeling?

• Oncologische aandoening van de huid
• Hartinfarct jonger dan 6 maanden
• Trombose
• Pacemaker of inwendige defibrillator
• Indien een cliënt een antibioticakuur volgt dan moet deze eerst worden afgerond. Iemand kan pas 1 week na afronding behandeld worden i.v.m. eventuele overgevoeligheid van de huid
• Niet goed ingestelde epilepsie en ‘aura’-migraine
• Zwangerschap
• Borstvoeding, geen behandeling op het bovenlichaam zodat een eventuele teruggang in de melkproductie niet met de behandeling geassocieerd kan worden
• Verse littekens van operaties (niet binnen 2 maanden)
• Keloïd reactie van de huid wanneer u wondjes heeft
• Koorts
• Tumoren
• Overgevoeligheid van de huid na bestraling van een oncologische aandoening
• Open wonden in te behandelen gebied
• Verbrande huid (door bv de zon)
• Navelbreuk
• Gebruik van ontstekingsremmers (NSAID’s zoals Diclofenac, Ibuprofen, Roaccutane,)
• Koude allergieën (fenomeen van Raynaud)

Wil je een Lash Lift?

Afspraak maken

Afspraak maken voor Cryolipolyse?

Doe de BMI-test hieronder om te zien of vet bevriezen geschikt is voor jou en vul het contactformulier in. Wij nemen dan zsm contact met je op voor het inplannen van jouw afspraak.

Stap 1 van 3
18 jaar
140 CM
35 kg
 

Voordelen

Met de One by One techniek wordt er op elke natuurlijke wimper één extension geplaatst. Een oog bevat gemiddeld tussen de 90-120 natuurlijke wimpers. Wimperextensions zijn perfect nagebootste wimpers, waardoor ze een natuurlijke oogopslag geven. Door middel van een coating geven ze een mooie diepzwarte mascara look. Waardoor jij die tijdrovende mascara en vervelende wimperkruller gedag kunt zeggen! Een nieuwe set One by One behandeling duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. De refill-behandelingen duren gemiddeld 1 uur. De styliste bespreekt samen met jou het type look, de lengte, de dikte en de krul van de wimperextensions, rekening houdende met jouw wensen en wat jouw natuurlijke wimpers kunnen dragen. De behandeling is pijnloos en beschadigt de natuurlijke wimpers niet! Om constant volume te behouden is een refill na 2-3 weken nodig.

Prijzen

Wimperextensions One by One

Nieuwe set

€75,-

Wimperextensions Volume

Nieuwe set

€95

Lash Lift 

Inclusief verven

€59,95

Browstyling

Henna Brows inclusief shapen, epileren

€39,50

Powder Brows (PMU)

Powder Brows inclusief touch-up

€350,-

Brow Lift 

Lamination inclusief verven

€59,95

Spraytan

Fullbody

€29,95

Tanden bleken Exclusive

3 x 20 minuten

€50,-

F.A.Q.

Here goes your title

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Here goes your title

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

THE PRODUCTS WE USE

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don’t look even slightly believable.

These guys are the best when it comes to style and have great attention to detail. 

Issac Newton
MODEL, FRANCE

They made me look like a queen at my wedding. Thank you for the wonderful job.

Diana Prince
designer, london

WHAT’S NEW

We offer a wide range of salon and spa services to men and women. Checkout our gallery and pricing below.

What are you waiting for?

They made me look like a queen at my wedding. Thank you for the wonderful job.

GET AN APPOINTMENT

Contact

Neem contact met ons op en boek je afspraak via WhatsApp. 

Call us
+31 20 75 198 73
Whatsapp us
+31 641030001
Visit Us
Buikslotermeerplein 134, 1025 EX Amsterdam, Nederland
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google